Milletvekili Fatih Dönmez, Erdoğan'ın Macaristan ekibinde yer aldı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Macaristan ziyareti ekibinde yer aldı.

Milletvekili Fatih Dönmez, Erdoğan'ın Macaristan ekibinde yer aldı
banner127

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler resmi ziyarette bulunmak üzere Macaristan'a gitti. Erdoğan’ın ekibinde bulunan isimlerden birisi de AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez oldu
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ile bazı yetkililer eşlik etti.
  Konu ile alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında TBMM Türkiye - Macaristan Dostluk Grubu Başkanı olarak bulunduğum, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) 6. Toplantısını gerçekleştirdik. İki dost ülkeye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30