'Tilki ile Miço' oyunu Çifteler'de sahnelendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte Çifteler’de sahnelenen “Tiki İle Miço” adlı çocuk oyunu ve Sahnekar Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi ilçe halkının büyük beğenisini kazandı.

'Tilki ile Miço' oyunu Çifteler'de sahnelendi
banner127

 Kırsal ilçelerde kültürel ve sanatsal çalışmaların artırılarak sosyal hayatın güçlendirilmesini sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi ve Sahnekar Tiyatro Ekibi iş birliğiyle Çifteler ilçesinde iki ayrı gösteri sahnelendi. Büyükşehir Belediyesi Çifteler Hizmet Binası’nda bulunan ESMEK Çifteler Eğitim Merkezi’ndeki gösterinin ilkinde “Tilki ile Miço” adlı oyun çocuklarla buluştu.

 Yarıyıl tatili nedeniyle çocukların büyük ilgi gösterdiği oyun sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Çocukların büyük bir keyifle izlediği oyuna velileri de eşlik etti.

 Günün ikinci gösterisinde ise Sahnekar Tiyatro Ekibi “Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi” ile unutulmaz bir akşam yaşattı. Oyunun bir parçası haline gelen izleyiciler eğlenceli anlar yaşadı. Oyun sonunda ekibi ayakta uzun süre alkışlayan izleyiciler, düzenlenen etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek “İlçelerde başta tiyatro olmak üzere sanatsal faaliyetlere katılmak çok zor. İmkanlar kısıtlı. Çok keyifli çok güzel bir akşam yaşadık. İsteğimiz üzerine ilçemizde sosyal etkinlikler düzenlendiği için Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dediler. Kırsal ilçelerdeki etkinlikler diğer ilçelerde de devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30