Başka çarem yoktu

Eskişehirspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Semih Güler Almanya’dan İstikbal Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Bolu maçı sonrası yaptığı açıklamaların veda mesajı olmadığını belirten Kaptan kendilerine emeği geçen herkesten helallik istediğini belirtti…

Başka çarem yoktu
banner127

Behçet Albayrak ve Erkan Midilli'ye konuşan Semih Güler birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

“Benim önceliğim Eskişehirspor” diyen kaptan, 1,5 sezondur para almadığını ve yeri geldiğinde ailesinden harçlık istediğini belirterek; birçok kulübün kendisini arayarak durumu sorduğunu ancak, kulüpte kalmak istediğini söyledi. TFF’ye başvurduğunu doğrulayan ve “Başka çarem kalmadı” diyen Semih Güler, 10 Ocak’a kadar yönetimin en azından kendisine hakkı olanı ödemesini beklediğini de sözlerine ekledi…

Mesajım Yanlış Anlaşıldı

Eskişehirspor’da kaptan Semih Güler’in Bolu maçı sonrası yaptığı açıklamalar neredeyse genel kurul gündeminin dahi önüne geçti. Nereye gitsek, nerede otursak taraftarlar kaptanın gidip gitmeyeceğini sormaya başladı. İstikbal’de Kaptan’a ulaştu. Almanya’dan özel açıklamalarda bulunan Semih Güler taraftarın gönlüne su serpecek ifadeler kullanırken, topu da yönetime attı…

1,5 yıldır Para Almıyorum 

Eskişehirspor’da geçtiğimiz sezon başından bu yana para almadığını dile getiren Semih Güler “Öncelikle Eskişehirspor formasını gururla taşıyorum. Bu köklü kulüpte kaptanlık yapmanın onurunu yaşıyorum. Hep fedakarlık yaparak ve büyük keyif alarak bu şanlı formayı giydim. Bundan sonra da uzun yıllar giymek istiyorum. Ancak herkes şunu bilsin ki ben geçen sezondan bu yana para almadım. Özellikle geçtiğimiz sezon sonu herkese para dağıtılırken, ben sesimi dahi çıkarmadım. Hep sabrettim” dedi.

Ailemden Harçlık İstedim

Futbolcu olarak gelişimi için sürekli çalıştığını ifade eden Semih Güler “Kendimi hep saha içine odakladım. Taraftarımız bizi yalnızca 90 dakika izliyorlar. Biz onların o dakikalarını mutlu geçirmeleri için hep çalışarak onlara layık olmak adına mücadelemizi veriyoruz. Tüm çabalarımız kulübün daha iyi yerlere gelmesi içindi… Bu yüzden saha dışı olaylara fazla takılmamaya çalıştık. Ben yeri geldi maddi sıkıntılarımı ailemden harçlık isteyerek giderdim. Takım arkadaşlarımın da neredeyse hepsi böyle yaptı” ifadelerini kullandı.

Kenetlenerek Isındık Sevgiyle Beslendik…

Sezonun ilk yarısında çok büyük zorluklar çektiklerini belirten Semih Güler “Samimi olmak gerekirse takım olarak çok zorlu bir süreçten geçtik. Tesislerde doğalgaz yoktu dert etmedik. Kenetlenerek ısındık. Yemek yoktu. Birlikteliğimiz ve paylaşımlarımızla birbirimize olan sevgiyle beslendik. İcra kurulunda bulunan tüm ağabeylerimize, taraftarımıza kendim ve takım arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Müthiş destek oldular ve sıkıntıların giderilmesinde büyük rol oynadılar. Ben böylesine bir ortamda ayrılma niyetiyle mesaj atmayı aklımın ucundan bile geçirmedim. Yalnızca bizde emeği olan ve destek veren herkesten bu zorlu süreç ile ilgili helallik istedim. Ancak yanlış anlaşıldım” dedi.

Şimdiden Arayan Birçok Kulüp Var

Telefonla birçok kulübün şimdiden kendisine aradığını ifade eden Semih Güler “Benimle ilgilenen kulüpler ne zaman boşa çıkacağımı soruyorlar. Ama taraftarımız şunu bilsin ki benim önceliğim Eskişehirspor… Fakat dediğim gibi 1,5 yıldır para almayan bir oyuncu olarak TFF’ye başvurmaktan başka çarem yoktu. 10 Ocak’a kadar yönetimimizin bu konuda sorunu çözeceğine inanıyorum. Ve tekrar söylüyorum; ben genç yaşta kaptanı olduğun bu güzel ve özel camiada yıllarca forma giymek istiyorum” şeklinde konuştu.

İŞTE GÜNDEM YARATAN O AÇIKLAMA

“Bugün maçla ilgili konuşmak istemiyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan, başkanımıza, masörlerimize, çalışanlara, hocamıza, başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi bir gün bile yalnız bırakmadılar. Arkamızda durdular. Onlardan Allah Razı olsun. Haklarını helal etsinler” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30