Köksal'dan açıklamalar...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal, Vali Hanefi Demirkol Tesislerin'de bir basın toplantısı düzenledi.

Köksal'dan açıklamalar...
banner127

Köksal açıklamalarında, " Denizlispor maçı bildiğiniz üzere Pazartesi akşamı oynanacak. Ben Eskişehirspor yönetimi olarak başvurabileceğimiz her yer ile iletişime geçtik ve bu maçın pazar gününe alınması için taleplerimizi ilettik. Ancak hem yayıncı kuruluş hem de Federasyondan kaynaklı durumlar nedeniyle maçımız 18 Şubat Pazartesi akşamı saat 19.00'da oynanacak. Eskişehirspor taraftarlarının Denizlispor maçında da bizi yalnız bırakmayacaklarından eminiz.

Jesse dünden itibaren resmi olarak bizim oyuncumuzdur. Sırbistan Futbol Federasyonu ile yazışmalarda yaşanan bir evrak sıkıntısı nedeniyle bu süreç uzamıştı. Geçte olsa artık Jesse bizim oyuncumuz. Kendisi artık Eskişehirspor'un başarısı için mücadele edecek.

Yeni bir yönetim olarak Eskişehirspor'un daha ileriye gidebilmesi için uzun uğraşlar veriyoruz. Başkanımız ve yöneticilerimiz çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yeni oluşturulan kulüpler birliğinde Başkanımız Kaan Ay'da Disiplin Kurulu üyesi olarak yer alıyor.

Bu şehrin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ortamı çok önemli. Kenetlenmiş olabilmek çok önemli. 31 Ağustos tarihinden sonra sadece Fuat Çapa ve İcra Kurulu varken 31 Ocak tarihinden sonra müthiş bir kenetlenme sağlandı. 10 gün önce farklı hedefler konuşulurken bugün bambaşka hedeflerden bahsediliyor.

Eskişehirspor'un gelecek dönemlerde aynı problemlerini tekrar yaşamaması adına seçilmiş ve atanmışların desteklerini vermesi gerekiyor. Eskişehirspor taraftarını artık çok daha güzel günler bekliyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 14:49
YORUM EKLE