Doktorlardan para alıyorlar iddiası

Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu, "TV'ye çıkıp tıp alanındaki son gelişmeleri anlatmak için para veriyorsun. Son 10 yılda para almadan çıkartan kanal yok. 'Kendine İyi Bak' programına konuk olarak çıkmak için 6 bin TL istediler."

Doktorlardan para alıyorlar iddiası
banner127

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (ÇAPA) Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu sosyal medya hesabından Ebru Akel'in Show Tv'de yayınlanan 'Kendine İyi Bak' programına konuk olarak çıkması için 6 bin TL istendiğini duyurdu.

Teoman Cem Kadıoğlu'nun paylaşımları şu şekilde; 

"Sekreterim aradı; "hocam sizi Show TV'den aradılar. Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programına davet ediyorlar" dedi. Sor bakalım para istiyorlar mı dedim; 6000 TL cevabı geldi. Tv'lerde seyrettiğiniz doktorlar bu yayınlara para vererek çıkıyor, bilin istedim.

TV'ye çıkıp tıp alanındaki son gelişmeleri anlatmak için para veriyorsun, her yıl Ramazan ayında defalarca sorulan "duş alınca oruç bozulur mu" sorusuna binlerce yıllık kitaptan cevap vermek için ise para alıyorsun...

Eskiden TRT ve özel kanallar davet ederdi, görev bilip katılırdım. Son 10 yılda para almadan çıkartan kanal yok. Hekimlerin çalıştığı büyük özel hastane zincirlerinin bu yayınlar için özel bütçesi ve anlaşmaları oluyor; artık çoğunlukla onların doktorları çıkıyor programlara."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30