Dorukhan Avrupa'ya gitmeli

Erdin Üzer, “Dorukhan Toköz ile yıllarca Eskişehirspor altyapılarda forma giydik. Küçükken de çok iyi yerlere geleceği belliydi. Avrupa Liglerinde forma giymesi gerektiğine inanıyorum. Yurt dışına giderse ülkemizi ve Türk futbolcularını en iyi şekilde temsil edecektir.”

Dorukhan Avrupa'ya gitmeli
banner127

Radyospor'a konuşan Erdin Üzer, “Takımda bir kalecimiz kadro dışı bırakılmıştı. Diğer kalecimizin de Covid-19 testi pozitif çıktı. 25 yaşında ve uzun boylu bir stoper oyuncusuyum. Hocam bana kalede oynar mısın diye sordu. Ben de oynarım dedim. Hocam bana güvendi ve formayı teslim etti. 90 dakika kaleyi korumaya çalıştım ama 4 tane gol yedim. Pandemi nedeniyle böyle şeyler başımıza gelebiliyor. Elimden geleni yaptım ama gollere engel olamadım.

Antalya Kemerspor olarak 3.Lig’de mücadele ediyoruz. Genç ve çok koşan bir takım olmamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Devre arasına kadar 3 maça daha çıkacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Küme düşme potasından kurtulmak istiyoruz. Son vuruş problemlerimizi çözebilirsek ligde çok farklı yerlerde olabiliriz.

Eskişehirspor altyapısından yetiştim. Dorukhan Toköz ile yıllarca beraber altyapılarda forma giydik. Yaklaşık 10 yılımız beraber geçti. Çok istekli ve azimli bir futbolcu. Ben kendisinin oynadığı futbolu çok beğeniyorum. Küçükken de çok iyi yerlere geleceği belliydi. Beraber Eskişehirspor A takımına yükselmiştik. Milli Takımında değişmez oyuncuları arasında. Ben Dorukhan’ın Avrupa Liglerinde forma giymesi gerektiğine inanıyorum. Yurt dışına giderse ülkemizi ve Türk futbolcuları en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 03:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30