Takımlar 50 günde 11 maça çıkacaklar

Bayram Bektaş, "Artık insanlar canlı yayın olmadığı zaman demeç vermekten korkuyor. A diyorsunuz B yazılıyor. B diyorsunuz C yazılıyor. Röportajları yazıya dökenlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Bu hatalı yazılar yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. İnsanların üzülmesine neden olabiliyor."

Takımlar 50 günde 11 maça çıkacaklar
banner127

Bayram Bektaş, “Kayserispor’dan ayrılmak beni üzdü. 6. Hafta hiçbir takımdan ayrılmak istemem. 6. Haftaya kadar bir türlü kendi oyunumuzu oynayamadık. Sakatlıklarımız oldu, Covid-19 testi pozitif çıkanlar oldu. Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Çaykur Rizespor maçını kaybetmemiz gerekiyordu. Başkanızla görüştüğümüzde iki taraf için de hayırlısı olsun denildi. Berna Gözbaşı Başkanımıza, Kayserisporlu yöneticilere ve Kayserispor camiasına teşekkür ediyorum. 

Bizi eleştiren insanlara saygı duyuyorum. Kayserispor’da çalışırken elimizden geleni yapmaya çalıştık. Beni tanıyan herkes de nasıl insanlar olduğumuzu gayet net bilirler. Bir takım yayın organlarında benim ağzımdan çıkmayan cümleler söylenmiş gibi yazıldı. Bilinmesini isterim ki ben o tarz cümleler kuracak bir yapıya sahip değilim. Artık insanlar canlı yayın olmadığı zaman demeç vermekten korkuyor. A diyorsunuz B yazılıyor. B diyorsunuz C yazılıyor. Röportajları yazıya dökenlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Bu hatalı yazılar yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. İnsanların üzülmesine neden olabiliyor. 

Türkiye’de şöyle bir sistem var. Bir takım bir sezon içerisinde istediği sayıda farklı Teknik Direktör ile çalışabiliyor. Ancak bir Teknik Direktör aynı sezon içerisinde en fazla iki takımda görev alabiliyor. En ufak başarısızlıklarda olan takımların başındaki çalıştırıcılara oluyor. Bunun artık yapıcı bir şekilde standarta oturtulması gerekiyor. Türkiye’de anlık başarılar ön plana çıkıyor. Son şampiyon Başakşehir bu sezonun ilk 4 haftasında gol atamadı. Ama sonra oynadığı 4 maçın tamamını kazanmayı başardı. Bu işler sabır işi. Pandemiden dolayı bu sezon takımlar istedikleri gibi sezon öncesi kampı yapamadılar. Transfer sezonu bile ligin dördüncü haftasından sonra sona erdi. 

İstanbul’dayım. Bu sezon bir takım daha çalıştırma hakkım kaldı. Bu sebepten gelen teklif olduğunda çok dikkatli davranmak durumundayım. Daha önce ben bu konuda bir hata yaptım ve 6 ay hiçbir takımda görev alamadım. Gelen teklifleri değerlendireceğim.

Şenol Güneş hocamız ile sürekli görüşürüz. Milli Takımda görev almak adına bir konuşmamız olmadı. Öyle bir beklentim de yok. Maçlardan önce ve sonra görüşürüz. Milli Takımın çok iyi bir yolda olduğunu düşünüyorum. Ertelenen EURO 2020 Avrupa Şampiyonasında da çok başarılı sonuçlar alınacağına inanıyorum. 
Çok prensipli ve prensipli bir hoca. Etrafında bulunan herkese bir katkısı olan birisi. Şenol Güneş hocamız çok detaycı bir hocamızdır. 90 dakika içerisinde takımın neler ile karşı karşıya kalacağını, en ince detayına kadar planlar ki, hiçbir konuya hazırlıksız yakalanmasın. Çok tecrübeli olması da onun bu konuda çok başarılı olmasını sağlıyor. Bana çok katmış bir isim. Kendisine çok minnetarım.

Süper Lig’de köprünün altından daha çok su akacak. Bazı takımlar henüz istediği performansları yakalayamadı. Fenerbahçe, Başakşehir, Alanyaspor takımları diğer takımlara nazaran daha iyi görüntü veriyorlar. Diğer takımlar da zamanla güçlerini sahaya yansıtıp mücadelerine devam edeceklerdir.

Süper Lig’in seyrini belirleyecek hafta 13. ve 23. haftalar arası olacaktır. Takımlar 50 günde 11 maça çıkacaklar. 19 Aralık ve 7 Şubat tarihleri arasında hem hafta içi, hemde hafta sonu mücadeler oynanacak. Kadro kalitesi ve rotasyonu iyi olan takımlar rakiplerine üstünlük sağlayacaktır. En az sıkıntıyı yaşayan 3-4 maçlık seri yakalayabilir. Bu da çok büyük bir avantaja dönüşecektir. Rabbim kulüplerimize sakatlık ve Covid-19 belası vermesin. 

Sezon öncesinde ismim Trabzonspor ile anılmıştı. Ama benimle temasa geçen olmadı. Hiçbir şekilde teklif almadım. Başka kulüplerden teklifler gelmişti ve tercih hakkımı Kayserispor’dan yana kullanmıştım.”
 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30