CHP Lideri Özel Büyükerşen'in elini öptü, o anlar sosyal medyada ilgi gördü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in veda konuşmasının ardından elini öptü. O anlar sosyal medyada ilgi gördü.

CHP Lideri Özel Büyükerşen'in elini öptü, o anlar sosyal medyada ilgi gördü
banner127

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir ilçe ve belediye başkan adaylarını açıklamak için düzenlediği tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in Türkiye’deki bütün CHP’li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olacağını söyledi.

 Özel yaptığı açıklamada: “Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak, de de emeklilik yaşayacak. Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde bir eli Türkiye'deki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin üzerinde olacak. Buradan ilan ediyorum. 31 Ocak günü Ankara'da, bütün büyükşehir belediyelerimizin temsilcilerinden, adaylarından ve yöneticilerinden oluşan bir çalıştay var. O çalıştay, yerel seçim sürecini değerlendirme çalıştayı. O çalıştayın açılışında ve başında olacak. Bundan sonra Yılmaz Büyükerşen Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, yapılan iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması, hizmetlerin standardizasyonu ve geliştirilmesiyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür.” dedi. 

 Büyükerşen'in belediye başkanlığına veda konuşmasının ardından CHP Lideri Özgür Özel, Büyükerşen'in elini öptü. O anlar sosyal medyada dikkat çekerek kısa sürede büyük ilgi gördü. 

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30