Büyükerşen'den Hacı Bektaş Veli yönetimine ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diledi.  

Büyükerşen'den Hacı Bektaş Veli yönetimine ziyaret
banner127

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Kurulu’nda başkan seçilen Kamer Ali Durur ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükerşen’i ziyaret etmişti. Bu kapsamda Büyükerşen, Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerine iade-i ziyarette bulundu.

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’nın da yer aldığı ziyarette Büyükerşen, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Kurulu’nda başkan seçilen Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük’ü tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Büyükerşen, “Nazik ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle olan sıcak bağlarımız her zaman örnek olmuştur. Yeni dönemde de çok güzel çalışmalara imza atacağınıza eminim. Başkanları ve yönetimlerini yürekten kutlarım.” dedi.

Durur ve Sülük de Büyükerşen’e nazik ziyaret için teşekkür ederek Eskişehir’e kattığı büyük vizyon ve değer için teşekkür ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30