Eskişehirspor'da Levent Kartop dönemi!

Eskişehirspor Kulübü Teknik Direktör Levent Kartop ile anlaştı. Kartop'un imza töreni Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlendi.

Eskişehirspor'da Levent Kartop dönemi!
banner127

 İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, takımın üst lige çıkması için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Koca, "Bölgesel Amatör Lig’de 12'inci haftaya girerken bir kan değişimine gitme gereği duyduk.  İbrahim hocamızla yollarımızı ayırdık. İbrahim Baş’a teşekkür ederim.  Araştırmalarımızda hem kulübe uygun hem de taraftarlarımızın istediği oyunu oynatacak Levent Kartop hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Daha önceden Süper Lig'de hocalık yapmış yıllarca futbol oynamış bir hocamız. Ekimiz Mithat Çulcuoğlu, Volkan Kilimci, Nedret Kuru hocalarımızla da anlaşma sağladık. Mustafa Güzel hocamız da atletik performans olarak görev yapacak. Önümüzde iki kritik maçımız var. Çilimli ve Ankara TKİ maçlarından galibiyetle ayrılarak devreyi bitirmek istiyoruz. Hocamızda bu 2 maçta takımı gözlemleyerek takımı şampiyonluğa taşımak adına eksiklerimizi söyleyecek. Bir an önce bu ligden üst liglere çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. 

  Eskişehirspor'a geldiği için memnuniyetini dile getiren Teknik Direktör Levent Kartop ise şunları söyledi:

“Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum, gururluyum. Aynı zamanda çok heyecanlıyım. Yıllardır Eskişehir’e hep deplasman olarak gelirdim. Nasıl bir taraftara sahip olduğunu da az çok bilen biriyim. Hedefleri hayalleri olan bir insanım. Hep camia takımlarında çalıştım. Zamanla Eskişehirspor’un büyüklüğünü göstereceğiz. Taraftarın, yönetimin verdiği destekle biz de sahada hakkını arayacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Benden önce çalışan İbrahim hocama teşekkür ederim. Lider bir takım bıraktı. Biz de inşallah üstüne koyarak bu takımı şampiyon yapmak istiyoruz. Herkesin desteğiyle olacak bu. Tek başımıza bir şey yapacak değiliz. Taraftarımızın ne kadar gayretli, istekli olduğunu biliyoruz. Herkes bu camiayı çok anlattı. Biz de zaten biliyoruz. İnşallah faydamız olur. Coşkulu ve istekli bir ekibimiz var. Herkes bu işin bilincinde. Neler istendiğini biz de biliyoruz. İnşallah mahcup etmeyiz. Allah yardımcımız olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30