26 Ekim'de vizyona giren filmler

Ülkemizde bu hafta vizyona giren filmleri sizin için derledik. İşte 26 Ekim 2018 tarihi ile vizyona giren o 9 film;

26 Ekim'de vizyona giren filmler
banner127

BEBEK GELİYORUM DEMEZ

Hakan Cigaoğlu’nun yönettiği ve Ali İl, Başak Parlak, Cezmi Baskın ile Seray Gözler’in oynadığı Bebek Geliyorum Demez, 26 Ekim 2018’de TME Films dağıtımıyla Yazıhane Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Kocası Alper ile mutlu bir hayatı olan Beste’nin en büyük hayali yazar olmaktır. Genç kadın, kendisini kurumsal hayattan kurtularak ilk adımı atar. Tam da bu sırada beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır. Hamile olduğunu öğrenen Beste’nin hayatı tamamen değişir. Bu güzel sürpriz sadece onun ve kocası Alper’in hayatını değiştirmekle kalmaz, takıntılı ailelerinin ve birbirinden garip arkadaşlarının hayatını da derinden etkiler.

MÜSLÜM

Ketche ile Can Ulkay’ın yönettiği ve Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl ile Taner Ölmez’in oynadığı Müslüm Baba, 26 Ekim 2018’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Dijital Sanatlar tarafından vizyona çıkarılıyor.
Film, ülkemizin arabesk müzik yapan şarkıcılarının en ünlülerinden Müslüm Gürses’i ve hayat arkadaşı Muhterem Nur’u anlatıyor. Çocuk yaşta, tesadüfen girdiği Adana Halkevi’nde bağlama ustası Limoncu Ali’yle tanışan Müslüm Gürses, kendisinden hem müzik bilgisi hem de ilerleyen yaşlarında sık sık hatırlayacağı çok önemli hayat dersleri alır. Limoncu Ali, bir öğretmen olmasının ötesinde çocuk Müslüm’e şevkat gösterir, bir nevi babalık yapar.

NAPOLİ'NİN SIRRI

Ferzan Özpetek’in yönettiği ve Giovanna Mezzogiorno, Alessandro Borghi, Anna Bonaiuto ile Peppe Barra’nın oynadığı Napoli’nin Sırrı (Napoli Velata), 26 Ekim 2018’de Warner Bros. dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Adriana, Napoli’de bir partide, çekici bir adam olan Andrea ile karşılaşır. Geceyi birlikte geçirirler. Adriana, hayatını değiştirecek büyük bir aşkın başladığını düşünür. Ertesi gün Andrea buluşmaya gelmez. Adriana ise bir otopsi yapmak için işe gittiğinde karşısında şüpheli bir cinayete kurban gitmiş bir beden bulur. Kendini gizemli bir soruşturmanın merkezinde bulan Adriana, derinleşen bu sırrı çözebilecek midir?

RAFADAN TAYFA

İsmail Fidan’ın yönettiği ve Nusret Çetinel, Levent Kol, Yağmur Sergen ile Hakan Coşar’ın oynadığı Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası, 26 Ekim 2018’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla ISF Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir inşaat firması mahalledeki evleri incelemektedir. Evlerin yıkılacağı söylentisi mahalleli arasında hızla yayılır. Tarihi değerinden dolayı mahalleye dokunulamayacağını kimse ciddiye almamış, bir tek Rafadan Tayfa’nın dikkatini çekmiştir. İstanbul’un en eski tarihi dehlizlerinden biri mahallenin altından geçmektedir. Yapılacak tek şey bu dehlizi keşfetmek ve eski mahalleyi yıkımdan kurtarmaktır.

KÖTÜLÜK İÇİNDE

Scott Jeffrey’in yönettiği ve Becca Hirani, Lucy Chappell, Tiffany Ellen Robinson ile Thomas Mailand’ın oynadığı Kötülük İçinde (The Bad Nun), 26 Ekim 2018’de Derin Film dağıtımıyla Vişne Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarılıyor.
Genç bir kadın olan Aesha, yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak için farklı bir yere gitmeye karar verir. Geçmişte annesinin şehir dışında kaldığı yere doğru yola koyulur. Huzur bulmak için çıktığı bu yolculuk Aesha’nın hayatını alt üst eder. Annesinin gezdiği yerleri dolaşan Aesha, akşam eve gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Gece yarısı kapısına gelen bir rahibin ardından bir kâbusun içerisine düşer.

CADILAR BAYRAMI 

Malek Akkad’ın yönettiği ve Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak ile Will Patton’un oynadığı Cadılar Bayramı (Halloween), 26 Ekim 2018’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Jamie Lee Curtis, Cadılar Bayramı’nda ikonik rolü Laurie Strode ile geri dönüyor. 40 yıl önce Cadılar Bayramı’nda yarattığı katliamdan güç bela kaçtığından bu yana peşini bırakmayan maskeli figür Michael Myers’la son yüzleşmesini yaşıyor. Laurie’nin küçükken yanından alınan ve kesintisiz paranoyayla annesine karşı duyduğu sempati arasında gidip gelen kızı Karen rolünde Judy Greer, ergen kızı Allyson rolünde ise yeni oyuncu Andi Matichak perdeye geliyor.

ACEMİ HIRSIZ

Esat Şekeroğlu’nun yönettiği ve Kerem Hezer, Coşkun Göğen, Ayşegül Kaygusuz ile Nihat Demirel’in oynadığı Acemi Hırsız, 26 Ekim 2018’de MC Film dağıtımıyla Hezer Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Milyonlar değerindeki kırmızı taşlı bir kolyenin peşine düşen hırsızlar, peşlerindeki mafya babasına 10 gün içinde kolyeyi teslim etmek zorundadır. Bunun için de yapmaları gereken şey, kolyenin sahibinin olduğu otelde kalmaktır. Kolyeyi sahibinden alabilmek için hırsızlar, turist kılığına girerler. Polisin peşlerine düştüğü bu hırsızlar, bir an önce soygunu gerçekleştirmek için çabalarken işler daha da karmaşıklaşacak, çıkmaza girecektir.

ÇİRKİN KRAL EFSANESİ

Hüseyin Tabak’ın yönettiği ve Yılmaz Güney, Hüseyin Tabak, Michael Haneke ile Costa Gavras’ın yer aldığı belgesel film Çirkin Kral Efsanesi, 26 Ekim 2018’de Kurmaca Film dağıtımıyla Nar Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Sinemamızın ünlü yönetmeni Yılmaz Güney’i anlatan film, ailesi, çalışma arkadaşları ve dostlarıyla yapılan röportajlarla dünya görüşü, sanat anlayışı ve zorlu hayatına eğiliyor. Güney’in Cannes Festivali’nde Yol filmi ile kazandığı Altın Palmiye’den sonra Avrupa sinemasında bir efsaneye dönüşmesini sunan film, Costa Gavras ve Michael Haneke gibi dünyaca ünlü yönetmenlerle söyleşiler de içeriyor.

MÜZE

Alonso Ruizpalacios’un yönettiği ve Gael García Bernal, Leonardo Ortizgris, Simon Russell Beale ile Lynn Gilmartin’in oynadığı Müze (Museo – Museum), 26 Ekim 2018’de Başka Sinema dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Juan ve Benjamín, 30’lu yaşlarına gelseler de ailelerinden ayrılıp kendi ayaklarının üzerinde duramamışlardır. Hayatla ilgili hiçbir endişe taşımadan, günlerini Mexico City’nin Salelite bölgesinin banliyösünde keyif ve rehavet içinde geçiren kahramanlarımız bir Noel gecesi hayatlarını değiştirme vaktinin gelmiş olduğunu fark ederler ve Meksika tarihinde görülmüş en büyük müze soygununu gerçekleştirirler.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30