Hatipoğlu'ndan otogar esnafına ziyaret

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte Eskişehir Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni ziyaret ederek, esnafların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Hatipoğlu'ndan otogar esnafına ziyaret
banner127

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Kentin dört yanında esnafları dinleyerek, yerel yönetimlere olan beklentileri hakkında fikir alışverişi yapan Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte Eskişehir Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Esnaflarla ilk olarak kahvaltı organizasyonunda buluşan Hatipoğlu, daha sonra terminal çalışanlarını ziyaret ederek, yaşadıkları sorunları, ihtiyaçlarını ve yerel yönetimlere olan beklentilerini dinledi. Hatipoğlu’nu yoğun ilgiyle karşılayan terminal esnafı, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Nebi Hatipoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların ricasını geri çevirmeyerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Hatipoğlu, “Her gün on binlerce insanın ailesine ve sevdiklerine kavuşmasını sağlayan terminal esnafımıza bizi burada çok güzel ağırladıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra tüm sevdiklerimizle güzel ve refah günler yaşayabilmemiz için özveriyle çalışarak, Eskişehirimize hizmet edeceğim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30