Özel eleştirdi Hatipoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, isim vermeden AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na yüklendi. Hatipoğlu kendisini eleştiren Özel'e sert dille cevap verdi.

Özel eleştirdi Hatipoğlu'ndan yanıt gecikmedi
banner127

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatipoğlu’na ithafen, “Bir yıl önce Eskişehirlileri kandırıp onların oylarını alıp, makam mevki için Eskişehir'i satan birisine en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz” dedi. Özel’in bu açıklamalarına AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, sert bir dille yanıt verdi.  
 CHP lideri Özel’i, Kılıçdaroğlu ve Yılmaz Büyükerşen’e kumpas kurmak ve hadsizlikle suçlayan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kendi genel başkanına, kendi büyükşehir belediye başkanına kumpas kurmuş zatın, çıkıp Eskişehirlilere ders vermeye ne hakkı ne de haddi var. 31 Mart'ta Eskişehir bakalım kendi öz evladının mı, yoksa yönetemediği İstanbul'dan kentimizi dizayn etmeye kalkanların kayyumunun mu arkasında duracak? Her türlü kutuplaştırma çabası Eskişehir'de geçersizdir. Ben her hemşehrime fayda sağlama, hayatına olumlu anlamda dokunma niyetinde ve çabasındayım. Siyasi nezakete örnek teşkil eden kampanya sürecimiz bu şekilde devam edecek.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30