Bu şartlara sahipseniz faizsiz krediden yararlanabilirsiniz

 Bankaların ve devlet kuruluşlarının sunduğu kampanyalar, özellikle KOBİ'ler için büyük önem taşıyor. Devlet destekli KOBİ kredisi programı ile belirli şartları sağlayanlara faizsiz 300 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Bu destek, KOSGEB tarafından onaylanan projelere yönelik olarak geçtiğimiz yıl yasalaşmıştı.

Bu şartlara sahipseniz faizsiz krediden yararlanabilirsiniz
banner127

Halkbank, faizsiz olarak sağlanan bu kredi, KOSGEB tarafından onay alan projeler için 300 bin TL'ye kadar ödeme imkanı sunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla başlayan bu destek programı, işletmelere önemli bir finansman kaynağı sağlıyor.

KOBİ KREDİSİ

Genç girişimci kredisi adı altında devam eden programda KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini bitiren 35 yaş altı vatandaşın faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yer alan kararda Türkiye Halk Bankası'nda esnaf ve sanatkarlara kredi kullandırılmasına dair kararda değişiklik yapılması teklifi yasalaşmıştı.  Alınan karar kapsamında KOSGEB ile Halk Bankası'nın ortaklaşa sundukları 300 bin TL kredi desteği başvuru şartları da netleşti. KOSGEB eğitimini tamamlayan ve 35 yaşında küçük olan bireylere başvurması durumunda 300.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanacak.

 KOSGEB ile ortaklaşa başlatılan program kapsamında 35 yaşından küçük bireylere KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi alması ve bitirmesi durumunda KOSGEB tarafından onaylanan projelerin halk Bankası'na sunmak şartı ile kredi başvurusu onaylanmış oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30