Gençlere doğru iletişimin püf noktaları anlatıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi’nde Psikolojik Danışman Feyzanur Yüksel tarafından gerçekleştirilen "Zor Kişilikli İnsanlarla Yaşamak" etkinliği gençlerden büyük ilgi gördü.

Gençlere doğru iletişimin püf noktaları anlatıldı
banner127

 ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısında hizmet veren Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nin atölye ve söyleşileri devam ediyor.

 Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi’nde Psikolojik Danışman Feyzanur Yüksel gençlerle buluştu. "Zor Kişilikli İnsanlarla Yaşamak" başlıklı etkinlikte gençlere iletişimde zorlukları aşacak noktalara dikkat çekti.

 Etkinliğin çok verimli geçtiğini belirten Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, “Yaşamımızda sağlıklı ilişkilere ihtiyaç duyarız. İlişkilerimizin kalitesi kurduğumuz iletişimin çabasına, doğru olmasına bağlıdır. Yaşadığımız toplum için sağlıklı iletişim kurabiliyor olmamız oldukça önemlidir. Tabi bazen iletişim kurmakta zorlandığımız kişilik tipleri olabilir. Bu kişiliklerle iletişim kurmanın yollarını biliyor olmak bizi güçlü, geçimli, iletişebilen biri kılar ve bu döngü giderek psikolojik sağlamlığımızı arttırır. Çalışmada, karşımızdaki kişilerle iletişimimizi daha sağlıklı bir şekilde nasıl yürütebileceğimizi uygulamalarla deneyimledik.” dediler.

 Soru cevap kısmında konuya ilişkin merak ettiklerine yanıt bulan gençler, yapılan farkındalık çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30