3 Boyutlu Dijital Tasarım Atölyesi düzenlenecek

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda Virtualogie Tasarım Düşüncesi iş birliği ile ‘3 Boyutlu Dijital Tasarım Atölyesi’ düzenlenecek.

3 Boyutlu Dijital Tasarım Atölyesi düzenlenecek
banner127

 Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gerçekleştirdiği eğitim ve etkinlikler ile sosyal girişimci adayı gençlerin ufkunu genişletmeyi sürdürüyor.

 Bu kapsamda Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Virtualogie Tasarım Düşüncesi iş birliği ile ‘3 Boyutlu Dijital Tasarım Atölyesi’ düzenlenecek. Atölye yürütücülüğünü Virtualogie Kurucu Ortağı Barış Terzi’nin yapacağı atölye kapsamında katılımcıların, ürettikleri veya üretmeyi planladıkları ürünlerin dijital ortamdaki katı modellerini tasarlayabilmeleri için temel yöntemlerin paylaşılması amaçlanıyor. Atölye sürecinde açık kaynak kodlu ve ücretsiz bilgisayar programlarından yararlanma imkanı bulacak katılımcılar, 3 bölümden oluşacak atölyenin ilk bölümünde ‘Temel modelleme yöntemleri ve katı modellemenin ürün tasarımına katkısı’, ikinci bölümde ‘İlgili program ile temel katı modelleme yöntemlerinin uygulanması’ anlatılacak. Üçüncü bölümde ise ‘Katılımcıların atölye yürütücüsünün danışmanlığında 3 boyutlu basit ürün tasarlaması’ yapması istenecek.

 Kontenjanın sınırlı olduğu atölye 2 Mart Cumartesi günü 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Sosyal Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecek atölyeye duyuru görselinde yer alan kare kod okutularak veya https://linktr.ee/tepebasisosyalkulucka linkine tıklayarak kayıt yaptırılabilecek.

 Katılımın ücretsiz olduğu atölye hakkında bilgi almak isteyenler, www.kulucka.tepebasi.bel.tr web adresinden ve @tepebasikulucka instagram hesabından ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30