Sütlüce'de kadınlara hizmet tanıtım toplantısı düzenlendi

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ve Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle Tepebaşı Belediyesi Sütlüce Belde Evi’nde kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.   

Sütlüce'de kadınlara hizmet tanıtım toplantısı düzenlendi
banner127

 Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ve Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle Sütlüce mahallesinde yaşayan kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediyesi Sütlüce Belde Evi’nde düzenlenen toplantıda Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ve Aile Danışma Birimi’nin yaptığı çalışmalar, bireysel danışmanlık hizmetleri ve düzenlenen atölyeler hakkında kadınlara bilgiler verildi. 

 Toplantıda kadınlara hitap eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın ve Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen, kadınların her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak destek faaliyetlerine devam edeceklerini belirttiler. Etkinliğin sonunda kadınlardan gelen öneri ve talepler Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü yetkililerince not alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30