Delil Ateş'ten Hatipoğlu'na tam destek

Akil Gençler Platformu, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile işadamları ve STK başkanlarını bir araya getirdi.

Delil Ateş'ten Hatipoğlu'na tam destek
banner127

 Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş yaptığı konuşmada, ”Eskişehir her alanda hizmete susamış durumda. Eskişehir’de hizmet anlamında yeni şeyleri söylemek gerek. Bu konuda Değişim Yürüyüşü başlatan Ak Parti BŞB adayı Nebi Hatipoğlu’nun yanında durarak Eskişehir’imize yeni bir soluk getirmeliyiz. Atalarımız 'işi ehline verin' der. Siz değerli gönül dostlarımızın da  desteğiyle inşallah 1 Nisan da Heykel siyaseti kaybedecek, hizmet siyaseti kazanacak.” dedi.

 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ise kentteki su sorununu geldiklerinde kesin olarak çözüp, yüzde 40 indirimli su içileceğini söyledi. Eskişehir’de birçok sorunun çözüm beklediğini ve bu sorunların çözümüne yönelik projelerinin olduğunu kaydeden Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce’nin lansmanın da daha önce belirttikleri projeleri anlattığını dile getirdi. Belediye başkanlığını kazandığında "Şehri hep beraber yöneteceğiz" diyen Hatipoğlu, Akil Gençlerin desteğinden mutlu olduğunu ifade etti. Nebi Hatipoğlu'nun konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30